MiYOSMART je revoluční technologie vyvinutá s cílem regulovat progresi krátkozrakosti u dětí. Tato inovativní technologie využívá speciální dioptrické čočky, které pomáhají ovlivňovat růst očí a snižují riziko vzniku vysokého stupně krátkozrakosti v budoucnu.

Výhody Miyosmart čoček

Prevence krátkozrakosti

Hlavním cílem MiYOSMART čoček je snížit riziko rozvoje krátkozrakosti u dětí. Studie prokazují, že tyto čočky mají schopnost efektivně omezit progresi krátkozrakosti.

Pohodlí a funkčnost

MiYOSMART čočky nejsou jen o prevenci, ale také o pohodlí. Děti mohou nosit tyto čočky s maximálním komfortem, aniž by to ovlivnilo jejich každodenní aktivity.

Jasné a ostré vidění

Tyto čočky jsou vyrobeny s důrazem na poskytování jasného a ostrého obrazu. To je nejen prospěšné pro vzdělávání, ale také při různých venkovních aktivitách.


Proč zvolit Miyosmart od oční optiky Panenka?

Naše optika je certifikovaným odborníkem v oblasti Miyosmart čoček. Naše certifikace potvrzuje naši odbornost a schopnost poskytovat kvalitní služby. Náš tým očních optiků má bohaté zkušenosti s MiYOSMART čočkami a může vám poskytnout profesionální poradenství při výběru čoček pro vaše dítě.

MiYOSMART čočky představují inovativní a efektivní prostředek pro prevenci krátkozrakosti u dětí. Navštivte nás na pobočce v Hradci Králové a objevte, jak můžeme společně chránit a podporovat zdraví očí vašich nejmenších.